comunicat de presa

ALDE Sector 1 a oferit lalele de Ziua Internațională a Femeii

By 9 martie 2019 No Comments

ALDE Sector 1 a oferit lalele de Ziua Internațională a Femeii

Membrii și simpatizanții organizației ALDE Sector 1 au oferit flori doamnelor și domnișoarelor, cu prilejul Zilei Internaționale e Femeii. Reprezentanții organizației au vrut ca prin acest gest să își arate recunoștința și aprecierea față de doamnele și domnișoarele din Sectorul 1.

Împreună cu ministrul Teodor Meleșcanu, președintele ALDE București, deputatul Andrei Gerea și candidații la alegerile europene profesorul universitar doctor Daniel Barbu și consilierul general al ALDE Tudor – Tim Ionescu, echipa ALDE Sector 1 condusă de consilierii locali Alexandru Deaconu și Victor Zamfir a împărțit peste 6000 de lalele în Pacul Herăstrău.

Potrivit secretarului coordonator al ALDE Sector 1, care este și candidat la alegerile pentru Parlamentul European, Alexandru Ștefan Deaconu, ziua de 8 Martie este o ocazie minunată pentru a le arăta doamnelor și domnișoarelor prețuirea pe care bărbații le-o poartă.

„Pentru ALDE Sector 1, ziua de 8 martie reprezintă un prilej prin care ne arătăm prețuirea față de doamne și domnișoare. În ultimii ani, a devenit o tradiție pentru mine și colegii din organizația Sector 1 să le oferim doamnelor și domnișoarelor o floare de Ziua Femeii. Astăzi, pentru a continua tradiția, am fost în Parcul Herăstrău pentru a le ura o primăvară frumoasă și a le oferi o atenție celor care ne fac viața mai frumoasă. Le mulțumesc domnilor Meleșcanu, Daniel Barbu și domnului Gerea că au fost alături de noi azi”, a spus consilierul ALDE Sector 1 Alexandru Deaconu.

Departamentul de comunicare ALDE