comunicat de presa

„Excellence 1 – Proiect de incubator de afaceri al Sectorului 1”, un program de interes public al consilierului local ALDE Alexandru Deaconu

În sedința ordinară a Consiliului Local al Primăriei Sectorului 1, din data de 27.09.2017, unul din cele 20 de proiecte ale ordinii de zi a fost „Excellence 1 – Proiect de incubator de afaceri al Sectorului 1”, promovat de către consilierul local ALDE Alexandru Ștefan Deaconu.

„Unanimitatea pentru acest proiect, eminamente liberal, îmi dă speranțe pentru pentru viitorul Sectorului 1 și pentru o mai mare implicare a autorităților locale pentru mediul antreprenorial local. Mulțumesc colegilor din consiliu și promit că anvergura acestui proiect să fie o mândrie pentru noi toți”, a afirmat Alexandru Ștefan Deaconu.

Odată cu votarea proiectului consilierului ALDE, conducerea Primăriei Sectorului 1 a demarat procedurile necesare înființării incubatorului de afaceri. Acest proiect este doar primul dintr-o serie de proiecte ce, în final, vor conduce către construirea unui centru de creștere a antreprenorilor mici și mijlocii din Sectorul 1 și nu numai. Excellence 1 își mai propune atragerea către incubator a firmelor cu potențial din diverse domenii, cu potențial de creștere, de ce nu corporațiile de mâine. Pentru ca acest lucru să fie posibil se dorește atragerea unor parteneri puternici, de la autorități centrale din sfera relevantă: Ministerul IMM-urilor, Ministerul Economiei și dinspre mediul de afaceri, patronate și ONG-uri de profil. Este un prim pas al consilierului local ALDE pentru susținerea capitalului autohton și al întreprinzătorilor locali, care se pliază pe ideile partidului Alianța Liberalilor și Democraților, ce susțin crearea unui mediu economic concurențial, creșterea eficienței economice și a calității vieții cetățenilor.

Leave a Reply