comunicat de presaștiri

Daniel Pînzaru – candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 4

By 9 martie 2020 No Comments

Consilierul local Daniel Pînzaru va fi candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 4, după ce filiala de sector a validat, marţi, candidatura acestuia la alegerile locale din 2020.

Potrivit unui comunicat al Departamentului Comunicare al ALDE Bucureşti, Daniel Pînzaru, în vârstă de 28 de ani, conduce Comisia Juridică a Consiliului Local şi este membru în Comisia Locală de Ordine Publică şi Comisia de Urbanism.

Deși are doar 28 de ani, Daniel Pînzaru este unul dintre cei mai activi consilieri din Consiliul Local al Sectorului 4, fiind inițiatorul sau coinițiatorul a peste 30 de Proiecte de Hotărâre adoptate de Consiliu printre care și Proiectul de Hotărâre care a stat la baza regenerării urbane a Sectorului 4. Daniel Pînzaru conduce Comisia Juridică a Consiliului Local și este membru în Comisia Locală de Ordine Publică și Comisia de Urbanism, unde a promovat zeci de amendamente utile comunității.

Din calitatea de Președinte al Comisiei de Repartizare a Locuințelor a deblocat procedura de recepție a locuințelor construite pentru tineri și a aprobat listele de priorități în baza cărora s-au repartizat peste 150 de locuințe, din care 80 familiilor evacuate.

Tânărul Daniel Pînzaru s-a implicat activ in viața comunității, acesta întâlnindu-se pe teren sau în audiențe cu peste 3000 de cetățeni și sprijinindu-i în rezolvarea problemelor legate de administrația publică locală.

Leave a Reply